• Home
  • Vita Daily Cobeco Pharma

Akeneo Import

Vita Daily Cobeco Pharma

Dagelijkse portie vitamines
€ 7,95
  • Koop er 3 voor € 7,50 per stuk en bespaar 6%
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Vita Daily Cobeco kopen

is een uniek voedingssupplement met essentiële vitaminen en mineralen voor dagelijkse ondersteuning van het immuunsysteem en het energieniveau, om optimaal te kunnen functioneren. Vita Daily bevat onder meer vitamine A, C, D, B en zink, ijzer en magnesium.

Kenmerken:

  • Vitamine C draagt bij aan een goed en gezond immuunsysteem
  • Vitamine B5 ondersteunt het energieniveau

Gezond lichaam

Voldoende vitaminen en mineralen dragen bij aan een goede weerstand, een gezond lichaam en het energieniveau. Elke dag gezonde en gevarieerde voeding is dan ook belangrijk en voor wie het niet lukt om gezond te eten kan een aanvulling van een multivitaminen zinvol zijn. Een multi complex voedingssupplement biedt uitkomst als dagelijkse aanvulling op een gezonde levensstijl.

Cobeco Vita Daily is een veelzijdig voedingssupplement en bevat essentiële vitaminen en mineralen, waaronder A, C, D, B, zink, ijzer en magnesium, die ondersteunen het immuunsysteem en het energieniveau van het lichaam.

Hoe werkt het

De hoogwaardige ingrediënten van Cobeco Vita Daily hebben stuk voor stuk meerdere functies, die het lichaam ondersteunen.

Vitamine A

Vitamine A ondersteunt het afweer- en immuunsysteem. Ook vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand. Daarbij is vitamine C van belang voor de opname van ijzer door het lichaam, draagt bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsels en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten, tanden, huid en is belangrijk voor de bloedvaten. Het zorgt mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel en draagt bij aan een normale energiehuishouding.

Vitamine C

Vitamine c is bovendien een antioxidant en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Samen met vitamine E ter bescherming tegen vrije radicalen. Maar wat zijn vrije radicalen nou eigenlijk? Ons immuunsysteem maakt vrije radicalen aan om onder andere bacteriën te verwijderen. Dat is een positief activiteit van deze vrije radicalen. Ons lichaam kan deze vrije radicalen normaal gesproken aan en worden zelf door het lichaam geëlimineerd. Dat gebeurt onder andere door antioxidanten in beweging te zetten om het vrije elektron te vangen. Wanneer het lichaam te veel vrije radicalen heeft, dan is dat niet goed. Vrije radicalen die zelf door het lichaam worden aangemaakt hebben een goede werking maar veel vrije radicalen komen in het lichaam van buitenaf. Ons lichaam is dan ook bezig deze vrije radicalen te elimineren. Bronnen van buitenaf zijn bijvoorbeeld sigarettenrook, alcohol of vervuiling.

Vitamine D

Vitamine D heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces, aanmaak van cellen en draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem. Daarnaast draagt vitamine D bij aan de instandhouding van sterke botten en goed voor de kalkhuishouding wat een positief invloed kan hebben op de werking van je evenwichtsorgaan.

Vitamine B

De vitamine B’s zijn van belang voor de energievoorziening van het lichaam en dragen bij aan een goede werking van het zenuwstelsel en geestelijke balans.

Mineralen

Essentiële mineralen

Zink

Zink is een essentieel mineraal en onderdeel van vele enzymen in het lichaam. Zink helpt bij het opbouwen van (lichaams)eiwit, speelt een rol in (het proces van) weefselgroei en – ontwikkeling en zorgt mede voor een goede weerstand. IJzer heeft een gunstige invloed op de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine en draagt bij tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam.

Magnesium

Magnesium bevordert de energiestofwisseling van het lichaam en activeert je natuurlijke energie in het lichaam. Dit essentiële mineraal zorgt mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel en is goed voor de werking van de spieren.

Mangaan

Mangaan levert een bijdrage als anti-oxydant en helpt cellen in ons lichaam te beschermen tegen oxidatieve schade door invloeden van buitenaf, zoals UV-straling van de zon en luchtvervuiling.

Chroom

Chroom, ook wel bekend als chrominium, draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten.

Koper

Koper is een spoorelement en dient als vrije-radicalen vanger. Koper levert ook een bijdrage in het gezond houden van de huid Het helpt het bindweefsel van de huid soepel te houden en bevordert een normale pigmentatie van de huid.


De overige aanwezige mineralen zijn foliumzuur en jodium. Jodium speelt onder andere een belangrijke rol bij geestelijke inspanning en activiteit. Foliumzuur helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen.

Ingrediënten

Ingrediënten per 1 tablet: Vulstof: E460; 30 mg Vitamine C (ascorbinezuur) (37,5% ADH); Anti klontermiddel: E466; Glansmiddel: E464; 20 mg Magnesium (magnesiumoxide)(5,3% ADH); 10 mg NE Vitamine B3 (niacin)(62,5% ADH); 10 mg TE Vitamine E (dl-α-tocoferylacetaat)(83,3% ADH); Antiklontermiddel: E470b; 7,5 mg Zink (zinkoxide)(75% ADH); 6 mg Vitamine B5 (calcium-D-pantothenaat)(100% ADH); 5 mg IJzer (ijzer(II)fumaraat)(35,7% ADH); 2 mg Kalium (kaliumchloride)(0,1% ADH); Kleurstof: E172; 1,5 mg Vitamine B6 (pyridoxine hcl) (107% ADH); 1,2 mg Vitamine B2 (riboflavine)(85,7% ADH); 1 mg Vitamine B1 (thiaminemononitraat)(90,9% ADH); 800 mcg RE Vitamine A (retinylacetaat)(100% ADH); 500 mcg Mangaan (mangaansulfaat)(25% ADH); 200 mcg Foliumzuur (100% ADH); 150 mcg Jodium (kaliumjodide)(100% ADH); 75 mcg D-Biotine (150% ADH); 40 mcg Chroom (chroom(III)chloride)(100% ADH); 1 mcg Vitamine B12 (cyanocobalamine)(40% ADH); 1 mcg Vitamine D3 (cholecalciferol)(20% ADH). *ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Gebruik

Neem 1 maal daags 1 tablet met voldoende water in. Neem niet meer dan 1 tablet per 24 uur. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Overige informatie

Dit is een voedingssupplement met vitaminen en mineralen. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar. Op een koele, droge plaats bewaren.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 3.53.11
Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten n.v.t.
Inhoud verpakking zie omschrijving

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product


MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Verzendopties:

Betaalopties: