• Home
  • Lege capsules voor katten

Akeneo Import

Lege capsules voor katten

Lege capsules voor katten, maat 3
€ 4,95
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Lege capsules voor katten

Wanneer uw kat problemen heeft met het innemen van medicijnen of supplementen, dan kunnen deze speciale capsules de oplossing zijn. De kleurloze capsules hebben een kip-smaak, waardoor je kat deze zonder tegenstribbelen zal opeten.

Speciaal voor katten

De capsules zijn geschikt voor het gebruik in dierenarts praktijken en gegarandeerd vrij van BSE. De inhoud van een capsule is 0,30ml, maat 3. Niet geschikt voor gebruik met vloeistoffen!

Speciale capsules voor het toedienen van supplementen of medicijnen aan honden of katten. Iedereen kent het probleem wel: katten of honden die medicatie niet doorslikken en uitspugen omdat de smaak ze niet bevalt. De oplossing voor dit probleem zijn onze speciale capsules met een of bacon kipsmaak. Uw huisdier zal zonder tegenstribbelen de medicijnen of supplementen voortaan innemen.

Ook verkrijgbaar voor honden

Speciale capsules voor honden zijn ook verkrijgbaar.

Geschikt voor veterinair gebruik

Deze gecertificeerde capsules zijn geschikt voor veterinair gebruik en worden dan ook afgenomen door dierenartsen en dierenpraktijken. De capsules worden bij aantallen voorzien van een Certificate of Analyse".

Gecertificeerd

De capsules worden geproduceerd onder farmatologische omstandigheden door C.I. Farmacapsules S.A. en zijn gemaakt van type B farmaceutische gelatine. De capsules voldoen aan de Europese standaard en voldoen aan het huidige Farmacopee.
Alle ingrediënten voldoen aan de standaard eisen van de USA en Europese Food Drug en Cosmetice regels.
Er is een synthetische kippen smaak toegevoegd dat 1,2% deel uitmaakt van het product.

Getest

Capsules voor katten worden getest en zijn als volgt gerapporteerd:

Total viable aerobic count: bacteria, in cfu/g: <1000
Escherichia Coli: negatief
Salmonella: negatief
Staphylococus Aureus: negatief
Pseudomona Aeroginosa: negatief

Veilig voor katten

Bovenstaande testresultaten bewijzen dat dit een veilig product is voor de kat. Daarnaast zijn de capsules voor katten dusdanig ontwikkeld, dat ze snel oplossen in de maag, waardoor de toegediende stoffen sneller zullen worden opgenomen.

Private label

Deze capsules kunnen geleverd worden als private label. We printen dan de door u gewenste naam op het etiket, dat teven voorziet in het aantal van 50 stuks, de houdbaarheidsdatum en het batchnummer. De minimale afname van een private label is 20 zakjes van elk 50 capsules. U kunt ze gewoon bestellen en na bestelling stuurt u ons een mail met het verzoek tot private labeling. De levertijd blijft hetzelfde als u van ons gewend bent.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 87222
Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten n.v.t.
Inhoud verpakking zie omschrijving

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product


MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Verzendopties:

Betaalopties: